keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Riipus-harjoittelua, osa 2

Jatkoin tänään riipusharjoittelua. Siirryin pariakin astetta vaikeampaan muotoon ja tein sydämen. Koska riipuksesta tuli melko siro ja hentoisen oloinen, sen tekeminen oli paljon vaikeampaa.

Sormenpäät on vieläkin hellinä näpertämisestä. Ja silmät väsyneinä. Laserleikkauksesta toipuminen vie hieman aikaa. Viikkohan siitä vasta onkin...


Käytin kehikkoon 0.8mm lankaa ja helmien kiinnittämiseen 0.5mm. Helmet ovat pieniä 4mm lasihelmiä.

Kiinnitys-renkaiden asemointia piti yrittää parikin kertaa. En osannut päättää, mikä kaltevuuskulma olisi silmälle miellyttävin. Ei tuo ehkä vieläkään ole paras mahdollinen...

Tässä riipus luonnollisessa koossa (äh, tai ei sittenkään, katson kuvaa just läppäriltä ja sehän on paljon pienempi kuin kotikoneella katsottuna. Ilmeisesti tämä blogisivu skaalautuu näytön mukaan):

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Kaunis tuo on! Hyvin keväinen, sopii sellaiselle, joka haluaa nyt keväällä vaikka kohdata rakkauden =) Onnistunut, kertakaikkiaan onnistunut!

Kitty Kat kirjoitti...

Kiitti!

Tuli tuon jälkeen heti vimma kokeilla lisää samanlaisia. Harmi vaan että loppui se 0.5mm lanka. Pitää käydä ensi viikolla ostaan lisää. Ja hankkia lisää ihania 4mm helmiä.

Pääsenki ens viikolla Tampereen helmikauoppoihin shoppaileen. Saa nähdä millaisen saaliin kans tuun takas kotiin. =)