torstai 22. huhtikuuta 2010

Pientä turkoosia

Tein jonkun aikaa sitten sisarelleni tilaustyönä pienistä turkoosin värisistä makeanvedenhelmistä ja kristalleista korusetin: korvakorut, rannekorun ja kaulakorun.


Rannekoruun tuli mukaan hopeaketju.


Kaulakorussa on 6,5cm pituinen jatkoketju, jolla korun pituutta voi säädellä. Lyhimmillään kaulakoru on muistaakseni 42cm ja pisimmillään 48cm.Kuvakulmilla on todella väliä valokuvauksessa. Vasta tästä kuvasta näkee kunnolla, kuinka pieni sydänriipus on. Isompikin olisi kelvannut.


Lisäksi sisko toivoi korvakoruja hopeisilla sydänriipuksilla ja kirkkailla helmillä (vuorikristallia), jotka sopisivat aiemmin tehtyihin kaulakoruun ja rannekoruun.Pieni korjaus, nämä alla olevat korvakorut menevätkin sisarelleni. Ja yllä olevat lähtivät jo eräälle toiselle, yhdessä vuorikristallista ja hopeasta tehtyjen kaulakorun ja rannekorun kanssa.

10 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kertakaikkisen suloinen siniturkoosi setti <3

Mags kirjoitti...

Hei, tulin tänne vastaamaan vaijerikyssääsi; itse käytän lähes kaikissa painavammissakin helmissä 49-(tai 19-)säikeistä ja 0.38 vaijeria. Laitan yleensä kahdet kiinnityshelmet niihin ja hyvin ovat kestäneet.

Kitty Kat kirjoitti...

Onpa hyvä kuulla. Olisi ollut ikävä purkaa ja pujotella uudelleen niitä helmiä.

Muille lukijoille tiedoksi, että kyssäri koski valmistumassa olevaa 100cm pituista makeanvedenhelmi-kaulanauhaa. Rupesi epäilyttämään kestääkö 0.36mm 49-säie vaijeri. Ilmeisesti kestää. =) Jee.

- Janzqu - kirjoitti...

Ihanan värisiä nuo siniset! Mistä tuollaisia olet onnistunut löytämäänkään? :)

Kitty Kat kirjoitti...

Tsekkiläiset kristallit on Tampereen Bohemiasta ja makeanvedenhelmet Tampereen oma korusta. Eli sieltä niitä saa. =)

Jensu kirjoitti...

Miksi kutsutaan noita pohjia missä nyt esin nuo korvakorut roikkuvat?? tuo valkoinen??? tai mistä otse sait???

Kitty Kat kirjoitti...

kai ne oiitä sanotaan korvakorujen taustaksi, muistaakseni ostin niitä www.villihelmi.fi nettimyymälästä. Nyt kauppa näytti olevan kesätauolla, mutta Helmiq nimisessä kaupassa on samantyylisiä harmaina (www.helmiq.fi - valitse vas. reunasta helmityötarvikkeita - muut tarvikkeet).

Jensu kirjoitti...

kiitos todella paljon tiedosta tulen käymään verkko kaupassasi! sitten kun se aukeaa!c:P

Kitty Kat kirjoitti...

siis ei kumpikaan noista ole minun nettimyymälläni. =) ihan vain asiakkaan ominaisuudessa tunnen nuo kaupat.

tämän blogin päivittäminen on muuten siksi jäänyt, että korujen teko on aika lailla tyssännyt... 2010 syksyllä aloitin uudessa työpaikassa ja keväällä 2011 vielä siihen päälle aloitin omat opiskelut. kiirettä on pitänyt. =)

! saand kirjoitti...

juu anteeksi käsitin aivan väärin :P