maanantai 14. joulukuuta 2009

Polka dot - hopeakoruja

Suunnittelin tällaisen korumallin pari viikkoa sitten. Helminä ihania 8mm Swarovskin crystal pearl helmiä ja tsekkiläisiä kimaltavia kristalleja. Helmet tuntuivat kädessä niin mukavan pyöreiltä, että aloin kutsua koruja Polka dot - nimellä.

Kaulakoru on suunniteltu siten, että lukkoa voi pitää joko edessä tai takana. Jos lukko on edessä, siihen voi ripustaa kuvissa näkyvän irtonaisen 3 helmen riipuksen tai erillisen sydänriipuksen. Jos lukko on takana (ja ilman riipusta) niin eteen tulee näkyviin kaunis 5 helmen yhtenäinen rivistö.


Ensimmäinen väriyhdistelmä on white, powder almond ja light rose. Valitettavasti kristallien oikeaa, vaalean persikkaista, sävyä ei saanut näkymään kunnolla kuvassa. Kuvassa helmet näyttävät ikävän oransseilta, kun oikea sävy on todella juhlava ja herkkä...

Alla joukko irtoriipuksia.


Rannekoruissa on parin sentin pituinen jatkoketju, jolla voi säätää korun omaan ranteeseen sopivaksi.


Yllä olevassa setissä värit ovat white, powder green ja smoke. Alla white, light green ja olivine.Ja viimeisenä brown, mauve ja lavender.Tein kuhunkin settiin sopivaksi kaksi korvakoruparia. Toiset kristalleilla ja toiset helmillä.


Ei kommentteja: