perjantai 17. heinäkuuta 2009

Mansikoita ja karamellia

Edellisestä postauksesta on näemmä taas piiitkä aika. Pääsyyllinen taitaa olla lämmin ja aurinkoinen kesä. Kauniilla säällä tulee oltua mielummin ulkona kuin koneen ääressä.

Kävin ystävän kanssa eilen ostamassa lisää hopealankaa ja lukkoja ja samalla kiillotutimme valmiita koruja. Minulla oli huonoa tuuria, kun en ollut älynnyt tarkastaa, että kaikki käyttämäni kivet olisivat läpivärjättyjä... Värithän siinä kiillotuksessa sitten lähti. Huokaus.

Toisen korun onnistuin korjaaman heti, kun samanlaisia kiviä oli vielä varastossa. Mutta toiseen pitäisi tilata uudet kivet netistä... Toisaalta opinpahan olemaan tarkempi käyttämieni helmien suhteen. Vain läpivärjätyt kelpaavat. Toinen vaihtoehtohan olisi jättää kiillotus väliin, mutta hopea näyttää niin paljon kiiltävämmältä sen jälkeen ja sahaus ym. työjäljet katoavat kokonaan näkyvistä.

Tässä korusatoa. Myyn osan niistä, jos ostajia löytyy. Hinnat löytyy täältä.

Vaijerikaulakoru Turkoosi II:Satiininauhaan ripustettu Suuri Sydän kaulakoru (tämä on niin ankea, että taidan purkaa takaisin osiin):Ensimmäinen epäonnisista hopeakaulakoruista kivien vaihdon jälkeen, Karamelli:Ja tällaisia kiviä tuli ulos hionnasta. Nämä siis poistin valmiista korusta ja vaihdoin tilalle sellaiset, joissa oli vielä värit tallessa. Mutta eiköhän näillekin jotain käyttöä löydy. Ihan nättejä sinänsä.


Toinen värinsä menettänyt kaulakoru, Mansikkapaikka (tähän aion tehdä myös rannekorun ja ehkä korvakorutkin):Tässä lähikuvassa viottuneita kiviä. Ne kaikki pitäisi korvata uusilla. Huh huh...


Ja viimeisenä korvakorut, joita tein edellisellä kerralla esittelemieni Kastepisara-rannekorujen pariksi:


Ei kommentteja: