tiistai 3. helmikuuta 2009

Hiiskatin hihat...

Bolero on siinä vaiheessa, että enää hihat puuttuis. Mutta huh, huh, niissä taitaakin olla eniten tekemistä. Pitäisikö paljastaa, että en ole koskaan ennen kutonut mitään täyspitkillä hihoilla ja siksi näin tuskailen.

Tekis vähän mieli luovuttaa ja tehdä vain puolipituiset hihat tai boleron sijasta liivi. Mutta koitetaan... jospa ne joskus valmistuu. Ensimmäisestä hihasta on nyt tehty peräti 16cm, enää 50cm jäljellä.

Lisätuskaa aiheuttaa se, että alkuperäinen ohje on aivan toiselle langalle tarkoitettua + minun käsialani on yleensä paljon tavallista löysempää, eli kovasti tässä joutuu laskemaan minkä verran tekee silmukoita, kierroksia ja lisäyksiä. Taitaa olla todennäköisempää, että jossain kohtaa menee pieleen kuin, että bolerosta tulisi juuri minulle sopiva.

Toki työn hidastumiseen vaikuttaa sekin, että eilen palasin viikon sairastamisen jälkeen töihin. Kuume on selätetty ja flunssakin menossa ohi. Itse asiassa oli harvinaista herkkua saada sairastaa rauhassa kotona, kun yleensä flunssat tulee minulle ilman kuumetta ja eihän silloin voi tietenkään jäädä kotiin, kun ei ole oikeasti sairaana. Eihän.

(Vaikka langanväri näyttää aivan eriltä edelliseen postaukseen verrattuna, ks on sama työ. Syy sävyeroon taitaa olla kuvien ottamisen vuorokaudenajassa.)

Ei kommentteja: