perjantai 12. joulukuuta 2008

Lomat on sitten lusittu...

Vaikka viikko olikin aurinkoinen ja rentouttava, oli mukava tulla takaisin. Maassa hohtava valkoinen lumi, kirpakka pikku pakkanen, lämmin lattia (kylmän laattalattian sijaan) sekä oma, hyvin varustettu keittiö ja hiukset ja ihon oikeasti puhdistava suomalainen vesi lämmittivät mieltä lähes yhtä paljon kuin etelän aurinko.

Yllättävän nopeasti onnistuin myös täyttämään vuorokauden vapaat tunnit tekemisellä. Pitäisi pestä hirmuinen kasa pyykkiä (pahimmilleen ennen lomaa hajonnut pesutuvan kone oli onneksi saatu korjattua), askarrella tildaisia joulukortteja, siivota, ostaa viimeiset joululahjat jne. jne. Ja tämän lisäksi digiboxissa odottavat katsomista loman aikana nauhoitetut jaksot Tanssi jos osaat-, House- ja Idols-sarjoista. Tosin Idolsin viimeisin jakso oli pakko katsoa heti kentältä kotiin selvittyä, iltapalaa napostellessa. =)

Kunhan kaikelta tältä ehdin, niin koitan laittaa tänne blogiin pari lomakuvaakin näytille. Mutta, jotta blogin viikon hiljaiselo saataisiin katkaistua, niin tässä kuvia pari vuotta sitten tekemistäni lasitöistä. Sopivat muuten hyvin tämän viikon elooni, ensin vehreitä kukkia, sitten jouluista tunnelmaa.


Ei kommentteja: