sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Korutehdas puksuttaa

Tässä tulee ensimmäisen tuotantolinjan satoa. Käytin ihanan värisiä helmiäislasihelmiä, aasialaisia kristalleja ja siemenhelmiä. Kustakin väristä teen sekä ranne- että kaulakorun, edullisen hintaisina.

En ole kiinnittänyt vielä lukkoja, joten kuvat eivät näytä korua kokonaan. Jokaiseen kaulakoruun tulee myös riipus, joka näkyy jo kuvassa.

Olisi kiva, jos voisitte kertoa mistä väriyhdistelmä piditte eniten?

Kevät


Kesä


Syksy (työn alla)

Talvi (kolmena eri versiona)
Joulu (valmiina vasta rannekoru ilman lukkoa)


Vaijerina olen käyttänyt 0.48mm 49 säikeistä Accu-Flexiä ja hieman on ollut hermot kireällä, kun vaijeri ei ole välillä suosiolla solahtanut takaisin päin kiinnityshelmestä.

Ehkä ensi kerralla riittäisi 0.36mm vaijeri. Tietääkö kukaan, olisiko sekin riittävä paksuus? Koska en ollut varma asista, pelasin tällä kertaa mielummin varman päälle ja valitsin paksun, monisäikeisen vaijerin. Etenkin, koska korut menevät myyntiin.

P.S. huh, sainpas laitettua postauksen 'loppuviikosta' kuten lupasin.

5 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Kiitos vierailistasi blogissani, vastavierailuni kannatti, sillä täälthän löytyy silmäniloa vaikka ja kuinka :)

Vaijeri kyssäriin voisin sanoa, että 49 säikeinen Accu- Flex vaijeri, paksuutena 0,36 riittää mainiosti, jos materiaaleina ei ole massiivisia, painavia kivihelmiä... itse olen käyttänyt molempia kokoja ja jopa 0,61mm...

Ja sitten postauksen koruista Kevät on se, jossa on niin minun värit :D... kauniita kaikki...

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkäsin noista kahdesta ylemmästä talvesta ja kevään väritkin oli hienot. Oispa kiva, ku iteki ehtis taas värkätä noita korujuttuja. vois tehdä joululahjaksi ainaki jotain.

t. "kurssikaveri" ;)

Kitty Kat kirjoitti...

Patina: onpa hyvä tietää, että 0.36 mm vaijerikin riittäisi. Voi seuraavalla kerralla ostaa sitä eikä oo niin tuskaista tuo kiinnittäminen. =)

Kurssikaveri: Heh, piti hetki miettiä, et kukahan sinä oot. Kun kaikenlaisia kursseja on tullut käytyä. Sit hoksasin, et meidän kahden hengen korukurssihan tässä taitaa olla kyseessä?

Oon muuten pitäny ihan pokkana yhtä tuommoista joulu-rannekorua kädessä. Alussa alkoi aina joululaulut soida mielessä, kun sitä katseli. Nyt on alkanut jo vähän helpottaa. =) Punainen ja valkoinen vaan sattuu oleen mun lempivärit... niin et, ei auta.

Ninni kirjoitti...

Kaunis tuo sininen koru! Kauniita ovat muutkin korut.

Kitty Kat kirjoitti...

Kiitti Ninni!

Tulee hyvä mieli, kun tietää ettei oo epäonnistunut. Itse on aina omien töiden pahin kriitikko...