sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Finlaysonin silmu-kangas...

...muuntui vihdoin 2:ksi tyynynpäälliseksi, paneeliverhoiksi ja 1:ksi kaitaliinaksi. Käytössä oli 1,45m x 2,5m kokoinen pöytäliina, jonka ostin aiemmin keväällä marketeilta alennuksella. Muistaakseni pöytäliina maksoi 25e eli aika halvaksi tuli ompelukset.


Senttiäkään kankaasta ei jäänyt käyttämättä. Hyödynsin jopa valmiit ompeleet niin, että leikkasin paneeliverhot ja kaitaliinan kankaan reunoilta ja tyynyn tulevat osat keskeltä. Optimointia parhaimmillaan.


Nyt on keittiön tekstiilit sitten niin omenanvihreää, että silmiäkin särkee. Onneksi seinät, matto ja keittiön kaapistot ovat puhtaan valkoiset.


Olohuoneen puolelle tulivat muutoin valkoista, harmaata ja mustaa sisustusta piristämään ne kaksi tyynyä. Lattialla on Askon Vivaldi matto, jonka sain maaliskuussa siskolta vaihdossa untuvapeitteeseen.


Lisäksi tapoin pari vanhaa, kituvaa huonekasvia ja hankin yhden uuden, nätin vihreässä purkissa olohuoneen tasolle ja viereen pari sisustuskynttilää (eli kynttilöitä, joita ei saa polttaa).

Jos joku muuten tietää, mikä tuon vihreässä purkissa olevan kasvin nimi on, kertoisiko minullekin? Unohtui kysyä ostaessa... Haluaisin katsoa netistä tarkemmat hoito-ohjeet, mutta ilman nimeä se on hieman hankalaa.


Seuraava projekti olisi kotiteatterihuone, jonne pitäisi saada viininpunaista, beigeä ja/tai mustaa tekstiiliä.

2 kommenttia:

Maxwell kirjoitti...

Kasvi näyttäisi viirivehkalta.
Kauniit sisustuskankaat sait & edullisestikin vielä. Pidän myös tuosta kukkapöytäkokonaisuudestasi!

Kitty Kat kirjoitti...

Kiitos tiedosta!

Löysin heti netistä pari hyvää vinkkiä kasvin hoitamiseen. Jospa tuo vain pysyisi elossa pidempään kuin muutama muu yksilö, jonka olen onnistunut tappamaan ylikastelemalla.

Tässä viirivehkassa on tosin se hyvä puoli, että lehdet lurpahtavat alas heti, kun kasvi alkaa kuivua. Hyvä vihje kastelijalle. =)