tiistai 27. tammikuuta 2009

Sairaana jo kuudetta päivää

Sitä voisi kuvitella, että sairaana olisi oiva tilaisuus päivittää blogia, kutoa meneillään olevaa käsityötä (Anttilan fleur-langasta boleroa) ja tehdä kaikkia muitakin kivoja juttuja. Mutta kas kummaa, kun niin ei olekaan.

Sen sijaan pahimmillaan 39 asteeseen yltynyt kuume saa olon niin veteläksi, pahoinvoivaksi, väsyneeksi ja pyörryttäväksi, että viimeiset kuusi päivää on mennyt lähinnä kirjoja lukiessa, telkkaria tuijottaessa, nukkuessa ja väkipakolla välillä vähän syödessä.

Nyt aletaan ehkä oleen jo voiton puolella, kun on enää 'vain' vähän päälle 38 astetta ja pirullisen tuskallinen kurkkukipukin on muuttunut lähinnä kuivaksi yskäksi, joka saa öisinkin heräämään. Ja olen löytänyt sen verran mielenkiintoa muuta maailmaa kohtaan, että muistin tämän blogini olemassaolon...

Ja silti, kunhan tästäkin sairastamisesta on kulunut riittävästi aikaa ja töissä on harvinaisen tympeää, niin voin hyvin uskoa, että mieleen juolahtaa toive pienestä sairastumisesta, jotta saisin jäädä kotiin välillä vain löhöään.

No... täällä sitä nyt sitten löhötään. Ja tylsää on. Huokaus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!

Kitty Kat kirjoitti...

Kiitti!

Kyllä tää nyt alkaa jo hellittää. Vaikka kuumetta ei ookaan enää, niin melko hutera olo. Ja kun lääkäri määräs sairaslomaa loppuviikon niin parempi totella. =)