perjantai 25. syyskuuta 2009

Punaista ja hopeaa

Tässä uudestaan aiemmin tekemäni Mansikkapaikka-kaulakoru. Olen vaihtanut helmet uusiin, sillä vanhat menivät pilalle hopean hionnassa. Lisäksi olen tehnyt kaulakoruun yhteensopivan rannekorun.

Kaulakorun pituus on 46cm ja rannekorun 18.2cm. Jälkimmäistä voin hieman pidentää tarvittaessa. Yhteishinta 35e, erikseen kaulakoru 28e ja rannekoru 12e.


Materiaaleina 925 hopeaa, punaisia (ja yksi valkoinen) 8mm krakelee-lasihelmiä, helmiä ympäröivät kalotit ovat hopeoituja:



keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kastepisara-kaulakoru riipuksella

Huh, vielä yksi postaus tälle päivää, niin sitten on kaikki eilen kiillotetut korut esitelty. Tämän kaulakorun tein itselleni, mukaillen aiempia Kastepisara-kaulakoruja.

925 hopeaa, 6mm Swarovskin crystal pearl helmiä:


Kaulaketjun pituus on 47cm ja riipus-osan noin 5cm.

Tricolor kaulakorut

Tein lauantaina ja tiistaina tilaustyönä isosiskolleni kaksi kaulakorua. Toinen menee lahjaksi hänen ystävälleen. Käytin ensimmäistä kertaa 8mm kokoisia helmiä hopeaan yhdistettynä ja tulos onkin varsin näyttävä.

925 hopeaa, 6mm ja 8mm Swarovskin crystal pearl helmiä, 6mm läpivärjättyjä lasihelmiä:




925 hopeaa, 8mm Swarovskin crystal pearl helmiä ja 20mm hopeafoliosydän:



Tricolor rannekoruja

Viime viikkojen aikana korurintamalla on käynyt kova kuhina. Isosisko, paras asiakkaani, tilasi itselleen kolme rannekorua.

Tässä kaksi pujottelemalla tehtyä korua makeanvedenhelmillä, Swarovskin crystal pearl ja biconet helmillä sekä metallihelmillä ja hopeisilla ja hopeoiduilla välihelmillä. Isojen helmien koot 8mm ja 6mm.




Kolmas rannekoru on tehty 925 hopeasta, 6mm ametisteista ja 6mm Swarovskin crystal pearl helmistä:




Testaan myös erilaisia taustakuvia koruille. Onko liian levotonta?

maanantai 7. syyskuuta 2009

Myytävää helmeilevää

** Vaihdoin kuvat näihin ed myytävinä oleviin koruihin **

Kaksi iloisen väristä 18cm Sateenkaari-rannekorua 6mm Swarovskin crystal pearl-helmillä, 6mm jääkukka helmillä ja 925 hopealangalla. Hinta 20e/kpl (sis. postikulut). Rannekorut sopivat parhaiten n. 15,5cm ranteeseen. Tarvittaessa koruja voidaan myös pidentää.




Kauniin T-lukon avulla rannekorun saa laitettua helposti omaankin ranteeseen.




Siimasta ja uusio-käyttöisistä helmistä tehty Helmeilevä-kaulakoru. Hinta 10e (sis. postikulut). 9mm ja 7mm helmet ovat itsellä käyttämättä jääneestä rannekorusta, joten en tiedä niiden laatua, mutta ainakin ne ovat vielä samassa kunnossa kuin ostettaessa. =)


Tässä jälkimmäisessä kuvassa helmien värisävy on oikea. Lyhyin siima on 47,5cm ja pisin 50cm.


Myymäni korut tulevat pienessä organzapussissa, jossa niitä on helppo säilyttää.

perjantai 4. syyskuuta 2009

Tynnyriketjua

Itselle tehty hopeinen, tynnyri-mallinen ranneketju. Leveys 9mm ja pituus 17cm.



Alustana toimii kesälomareissulta ostettu peltirasia, jonka kannessa on ihanan vanhanaikainen kuva.


Tilauksesta voisin tehdä tällaista rannekorua noin 20-25e hintaan, ranteen koosta riippuen. Käytetty hopealanka on 1mm paksuista.

tiistai 1. syyskuuta 2009

Lisää syksyistä askartelua

Hmph, kaikista vaikeinta tässä blogin pitämisessä näyttää olevan minulle otsikoiden keksiminen. Ei näemmä mielikuvitus riitä tämän parempaan...

Tämän valko-sinisävyisen kranssin tein eilen toiselle sisarelleni, myöskin Tiimarin tarvikkeita käyttäen.


Koristeena olevan ison perhosen tein kuitenkin ihan ite! Metallilangasta ja irtohelmistä. Ja vaikka itse sanonkin, niin vähänkö siitä tuli hieno. En ole aiemmin tajunnutkaan, mitä kaikkea voi saada aikaan, kun on mukavan ohutta ja taipuisaa metallilankaa käytettävissä.



Ainoa huono puoli tässä kranssien askartelussa on, että se ensimmäinen näistä kolmesta, itselle tehty, näyttää nyt aivan köpöseltä näihin muhkeampiin ja hienompiin verrattuna. Nyyh...