maanantai 31. elokuuta 2009

Syksyistä askartelua

Edelleen kotona... Työt ei ole vieläkään jatkuneet, vaikka olin salaa elätellyt toivetta, että syksy toisi mukanaan muutoksen ja lomautetut kutsuttaisiin takaisin hommiin. Miehen ja kaikkien muidenkin palattua töihin ja opintoihin tuntuu hieman orvolta olla yksin kotona.

Yhdessä työpaikkahaastattelussa olen sentään käynyt ja näin jälkeenpäin jopa unta, että sain kyseisen paikan. Tosin viime yön unessa voitin kirjoituskilpailun, johon lähetin novellin kesällä. Eli tuskin kannattaa laittaa liikaa painoa unille...

Päivät menee nykyisin kirjoittaessa, koruillessa, askarrellessa ja puuhaillessa kotihommia. Lauantaina tein siskolle tällaisen syksyisen kranssin. Kaikki tarvikkeet on Tiimarista ja varsinkin nuo huurre-omenat on minusta aivan ihania.



Korttirintamalla viimeisin tulokas on synttärikortti mm. kalastusta harrastavalle kolmikymppiselle. Veden alla oleva pikku örkki on tipahtanut sinne vahingossa ja siitä kuplat. =) Niin ja tuo reunoilla oleva musta on pöytää, ei korttia.

torstai 13. elokuuta 2009

Hieman helmeilevää

Olen edelleen lomautettuna ja aikaa piisaa harrastuksille. Esittelenpä koruja, joita olen tehnyt viime aikoina ensimmäisille 'asiakkailleni' eli siskolle, äidille ja mummille. Kaikki mallit ovat itse suunnittelemiani ja voin tehdä niitä myytäväksikin mittatilaustyönä (kaulakorut n.30e ja korvakorut n.7e).

Vihrein jääkukin koristeltu nilkkakoru, 925 hopeasta:



Kastepisara-rannekoruun yhteensopivaksi tehty 45cm pitkä kaulakoru ja korvakorut 6mm Swarovskin crystal pearl-helmillä ja 925 hopealangalla:



Edellisen tyylisiä kaulakoruja ja korvakorut pelkästään valkoisilla helmillä ja runsaammalla hopealla (jälkimmäisessä 6mm lisäksi 4mm helmiä):






tiistai 11. elokuuta 2009

Kesäinen kranssi

Innostuin pitkästä aikaa askartelemaan muutakin kuin hopeakoruja.

Innostuminen tapahtui aivan spontaanisti, kun jouduin kuluttamaan aikaa Tiimarissa miehen ostaessa tietokoneen osia viereisestä elektroniikkaliikkeestä. Aika kului yllättävän hyvin ja löysin kaikenlaista ihanaa, pikku krääsää. Niistä syntyi sitten tällainen kesäinen kranssi.


Lopputulos on oikein keveä ja värikäs, keijumainen jopa. Tekisi mieli ripustaa kranssi ulko-oven sijasta jonnekin sisälle roikkumaan. Voisin ihailla sitä useammin...


Käytin kahden väristä niininarua ja organzanauhaa, jotka kieputin kranssin ympäri ja kiinnitin paikoin kuumaliimalla.


Kukat tein valkoisesta paperinarusta ja valmiista punaisista hedeistä (vai miksi niitä sitten sanotaankaan...) Kiinnitin kukat rautalangalla.